Alle voordelen van payroll op een rij:
• Geen (salaris)administratie
Het payrollbedrijf regelt de volledige administratie. Denk hierbij aan het opstellen van het contract en aan het aanmelden van uw mensen bij de betreffende instanties. Wat nu nog rest is het periodiek doorgeven van de gewerkte uren.

• 5,5 jaar flexibel contracten aanbieden
De meeste payrollbedrijven werken met de ABU CAO waardoor zij medewerkers gedurende 5,5 jaar een flexibel dienstverband kunnen aanbieden. Hierdoor bent u optimaal flexibel.

• Geen ziekterisico
Heeft u ooit berekend wat een zieke medewerker kost? Dit is altijd meer dan u denkt en bovendien verspilling van uw geld. U hebt immers een loondoorbetalingsverplichting als werkgever. Een payrollbedrijf neemt alle verplichtingen over bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

• Kostenbesparing
Payrollorganisaties automatiseren de meeste processen omdat zij het werkgeverschap voor vele medewerkers van bedrijven overnemen. Hierdoor kunnen zij zaken voordeliger inkopen en zijn zij goed in staat risico’s op te vangen. Kiest u voor payroll, dan kiest u dus ongetwijfeld voor een besparing!

• Deskundige helpdesk
U kunt op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur contact met ons opnemen voor al uw HR-gerelateerde vragen. Zowel u als uw medewerkers.